Skip til indhold

Gratis levering i Danmark

Levering inden for 4 dage

  Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår bliver min pakke leveret?
  Hvis du bestiller inden kl. 11.00, sender vi pakken samme dag. Hvis du har valgt levering med Bring eller Postnord under checkout, tager det typisk 2-4 hverdage, før din pakke bliver leveret. For pakker, der sendes via Danske Fragtmænd, er leveringstiden normalt 1-2 hverdage. Du kan se de tilgængelige leveringsmuligheder og estimerede leveringstider på vores checkout-side.

  Kan jeg bruge badebaljen til at isbade?
  Mange kunder bruger vores badebaljer som isbad. Du kan lade badebaljen stå udenfor og det kan tåle frost (-30°C), plasten går ikke i stykker. Brug ikke klor, hvis du efterlader det i i længere tid. Det er bedst at skifte vandet hver anden uge. Vi tilbyder også vandtætte cover til begge modeller for at beskytte badebaljen.

  Kan jeg give særlige leveringsinstruktioner?
  Så snart din pakke er afsendt, får du en sporingskode. Med Bring og Postnord kan du ændre leveringen til et afhentningssted eller angive, hvor fragtmanden skal efterlade pakken ved dit hus. For Danske Fragtmænd kan du kun justere leveringsinstruktioner til hjemmet (f.eks. angive et bestemt sted).

  Hvilke forsendelsesmetoder er tilgængelige?
  Vi sender pakker gennem Bring, Postnord og Danske Fragtmænd. Du kan vælge din foretrukne leveringsmulighed blandt de tilgængelige valg under checkout. Vores pakker afsendes fra vores lagere i Holland og Danmark.

  Hvordan finder jeg min trackingkode?
  Vi sender din trackingkode på e-mail til dig lige så snart pakken har forladt vores lager. Tjek venligst din spamindbakke, hvis du ikke har fundet e-mailen endnu.

  Er badebaljen også egnet til børn?
  Badebaljen til voksne er også velegnet til børn. Det kræver dog opsyn af en forælder.

  Indeholder badebaljen blødgøringsmiddel?
  Nej, badebaljen indeholder ikke giftige blødgøringsmidler.

  Hvilket materiale er de lavet af?
  Vores badebaljer er fremstillet af et materiale, der også er godkendt til fødevareemballage. Det har også den laveste miljøbelastning af alle andre typer plast. Materialet PP (polypropylen) betragtes som "ikke-problematisk affald".

  Hvilket tilbehør får jeg med badebaljen?
  Vi har foretaget forbedringer af tilbehøret baseret på feedback fra brugerne. Badebaljen leveres med følgende tilbehør: en prop, en manual, en vandslange, en rustfri slangeklemme, en prop og en vandhane. Du får ikke brug for en skruetrækker eller andet værktøj til installationen.

  Hvorfor er I billigere end andre?
  Vi vil gerne tilbyde alle mennesker i Danmark en badebalje til en overkommelig pris. Det er muligt for os at sætte vores priser lavt, da vi køber en hel container med badebaljer og derefter sælger disse gennem hele Europa.

  Kan jeg købe i store mængder?
  Vi leverer til flere skandinaviske virksomheder. Hvis du ønsker at købe et større antal end fem stk. kan du spørge os om engrosrabatter.

  Hvor kan jeg stille spørgsmål?
  Du kan sende en e-mail til hej@badebaljen.dk.

  Gratis levering i Danmark

  Levering inden for 4 dage

  Medlem af E-mærket

  Vinterbadning